ATPs

ATPs

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Προσυνεδριακό Σεμινάριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Σχολής

 



Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.) διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών με θέμα τις «Κλινικές Δεξιότητες των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στις Υπηρεσίες Υγείας» στις 23-26 Απριλίου στο Hotel Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια αυτού, θα πραγματοποιηθεί το
Προσυνεδριακό Σεμινάριο φοιτητών φαρμακευτικής Σχολής 
την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 - 15:00.

Στο σεμινάριο αυτό θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με την κλινική και νοσοκομειακή φαρμακευτική, όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και στις προοπτικές των μελλοντικών φαρμακοποιών.

Το σεμινάριο απευθύνεται ειδικά σε φοιτητές, η είσοδος είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο πρέπει να κάνετε εγγραφή μέσω email: pefni@ath.forthnet.gr

Στο προεδρείο θα βρίσκεται ο κ. Χρήστος Παναγιωτίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ., ενώ ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και δύο φοιτήτριες του Τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 7753104, αλλά και στην ιστοσελίδα του Π.Ε.Φ.Ν.Ι. www.pefni.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου